Overstappen op elektrisch leasen? Dit zijn de voordelen

Overstappen op elektrisch leasen? Dit zijn de voordelen

Twijfel je nog of je moet overstappen op elektrisch leasen? Elektrisch rijden heeft enorm veel voordelen. In dit artikel zullen we een aantal uitleggen.

Inzetten voor duurzaamheid

Steeds meer bedrijven zetten zich in voor de natuur en duurzaamheid. Elektrisch leasen draagt hier goed aan bij. Natuurlijk kan je ook letten op de kleinere dingen, zoals: lampen uit, verwarming lager, niet te veel wegwerpproducten. Maar wanneer je echt het verschil wil maken is het slim om te kijken naar het vervoer van jou en je medewerkers. Rijden in een elektrische auto veroorzaakt geen CO2 uitstoot en draagt daarom goed bij aan de duurzaamheid van jouw bedrijf.

Zuiniger rijden met een elektrische auto

In de meeste gevallen is elektrisch rijden zuiniger dan een benzine- of dieselauto. Ook wanneer je het brandstofverbruik omrekent naar verbruikt stroom. Nog een voordeel: Je profiteert van lage bijtelling en goedkopere maandtarieven door bijvoorbeeld de milieu-investeringsaftrek.

Altijd een elektrische auto die bij jou past

Weinig keuze in elektrische auto’s? Helemaal niet! Er zijn tegenwoordig enorm veel autofabrikanten die hoogwaardige elektrische auto’s aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een bedrijfsbusje of een kleine personenwagen, er is altijd wel een perfecte auto voor jou. Zo lease je bijvoorbeeld de Kia e-Niro en de Skoda Enyaq gemakkelijk via Mobility Service.

Nederlandse laadinfrastructuur in de top van de wereld

Nederland behoort tot de top wanneer het gaat over laadinfrastructuur. Veel op pad in Nederland? Dan is het dus niet moeilijk op een laadpunt te vinden. Daarnaast is het natuurlijk ook gemakkelijk om de auto thuis op te laden. Ben je veel onderweg? Dan is het misschien slim om te kiezen voor een elektrische auto met een hoog snellaadvermogen. Deze auto’s hoeven maar 20 minuten te laden, waardoor jij snel je weg weer kan vervolgen.